Presentació / Presentación / Presentation

foto

Pels seus projectes de disseny i impressió, Igualada és un punt de contacte imprescindible.
Igualada és un punt clau en el sector de les arts gràfiques a Catalunya, ja des de 1832. Fruit d’aquesta experiència s’hi troba actualment una gran representativitat d’impremtes de diferent tipologia, que ofereixen tots els serveis dins del món de l’impressió, tant en paper com en cartró.
La relació de les arts gràfiques i el disseny gràfic a Igualada ha estat també sempre molt estreta i d’aquest unió neix aquesta proposta empresarial.
Els valors de la qualitat, la bona relació d’aquesta amb els preus i l’agilitat en les entregues, entre d’altres factors, fan que calgui tenir en compte les propostes que els professionals del disseny i les impremtes d’Igualada poden oferir als seus clients.

…………………………………………………………………………………

Para sus proyectos de diseño e impresión, Igualada es un punto de contacto imprescindible.
Igualada es un punto clave en el sector de las artes gráficas en Cataluña, ya desde 1832. Fruto de esta experiencia se encuentra actualmente una gran representatividad de imprentas de diferente tipología, que ofrecen todos los servicios dentro del mundo de la impresión, tanto en papel como en cartón.
La relación de las artes gráficas y el diseño gráfico en Igualada ha sido también siempre muy estrecha y de este unión nace esta propuesta empresarial.
Los valores de la calidad, la buena relación de esta con los precios y la agilidad en las entregas, entre otros factores, hacen que haya que tener en cuenta las propuestas que los profesionales del diseño y las imprentas de Igualada pueden ofrecer a sus clientes.

…………………………………………………………………………………

For your design projects and print Igualada is an essential point of contact.
Igualada is a key point in the graphic arts industry in Catalonia, and since 1832. Result of this experience is currently a great representation of different types of printers, which offer all the services within the printing world, both on paper and cardboard.
The ratio of the graphic arts and graphic design in Igualada has also always been very close and this union was born this business proposal.
The values of quality, good value for this price and with agility in delivery, among other factors, do you have to take into account the proposals and design professionals Igualada printers can offer their customers.

…………………………………………………………………………………

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s